Lajit – palvelemme ympäri vuoden

Jääkiekko, taitoluistelu ja ringette

Halleissamme on 2 täysikokoista jääkiekkokenttää, joista voi varata harjoittelu-, ottelu- ja taitoluisteluvuoroja. Halleissa on jäävuoroja ympäri vuoden. Halleissamme on reilut pukeutumistilat ja huoltotilat tarvittaessa.

Yleisöluistelut

Meillä on maksuttomia yleisövuoroja vapaaluistelijoille ilman mailaa sekä mailavuoroja Lempäälän kunnan ja halliyhtiön tarjoamana. Vuorot järjestetään elokuun alusta toukokuun loppuun asti, arkisin ja viikonloppuisin. Yleisövuoroilla on kypäräpakko. Tarkemmat tiedot vuorojen aikatauluista löydät yleisöluistelut sivulta ja jäävuorokalenteristamme.

Rullakiekko

Rullakiekkokautemme on huhtikuun lopusta aina heinäkuun loppuun asti hallissa 1. Rullakiekkovuoroja voit varata vuorokaupastamme tai olemalla meihin yhteydessä.

Muut palvelut

Lempäälän jäähallin kokoustilat, kuva

Kokoustilat

Vuokraamme toimivia tilojamme kokousten ja muiden tilaisuuksien järjestämiseen. Tilat sopivat 10-18 henkilön ryhmille. Tilat ovat hyvin varusteltu ja sopivat työ-, seura-, ym. ryhmien tapaamisiin.

Lempäälän jäähallin VIP-tilat, kuva

Kiekkobussiaitio

6–12 henkilön aitiotila sopii palaverien järjestämisiin ja otteluiden seuraamisiin. Tilan voi vuokrata.

Saunatilat

Saunatilamme on yhteydessä em. kokous- ja aitiotiloihin antaen mahdollisuuden esimerkiksi työ- tai peliporukan saunailtojen järjestämiseen, kokouspäivän jatkamiseen rennoissa merkeissä tai vaikka illan aloittamiseen peliä seuraten.

Lisätietoja tiloista ja varaukset hallihenkilökunnalta osoitteesta jaavuorot@lempaalanjaahalli.fi.

Kauppakeskus

Lempäälän Ideapark -kauppakeskus sijaitsee noin 5 km etäisyydellä Lempäälän Jäähallilta.
www.ideapark.fi