Tiedotteet - Lempäälän Jäähalli

19
touko

TOIMINTA KIEKKOBUSSI AREENALLA KESÄLLÄ 2020

Kiekkobussi Areena – Lempäälän Jäähallin toiminta käynnistyy maanantai 1.6.2020 alkaen.

Lempäälä1 -halli on rullakiekkoa varten ja Lempäälä2 -halli on jääurheilulle.

Koronavirus epidemian vaikutuksia toimintaan:

  • Kesällä 2020 Kiekkobussi Areenalla ei ole yleisövuoroja.
  • Jokaisella vuorolla on oltava vastuullinen järjestäjä ja ohjaaja/valmentaja. Vuoron järjestäjät vastaavat osaltaan lajiliittojen, terveysviranomaisten ja Jäähallin ohjeistuksen noudattamisesta.

Tärkeimmät hallin ohjeet:

  1. Hallille ei tulla sairaana.
  2. Vuorolle vain toiminnan kannalta välttämättömät henkilöt. Pelaajien/urheilijoiden/harrastajien lisäksi vain valmennus/ohjaus, joukkueenjohto ja huolto. Muiden tulee pysyä hallin ulkopuolella.
  3. Jäähallin siivousta on tehostettu. Mutta pidäthän huolta osaltasi siisteydestä ja hygieniasta.
  4. Jäähallin pukukoppien WC:t sekä suihkut ovat hallin käyttäjien käytössä. Jokainen harkitsee tarpeen omalta kohdaltaan. mm. SJL:n seuraohjeistuksen mukaan suihkussa käyntiä tulisi välttää.
  5. Sylkeminen jäälle, lattioille yms. pinnoille on ehdottomasti kielletty.
  6. Huomioithan liikkuessasi hallilla myös muut käyttäjät. Annat tilaa kulkea.

Annat rauhan edellisten poistua vuoroltaan. Ja poistutaan vuorolta ripeästi seuraavien alta pois.

Yhteistyöllä, joustavuudella, reippaalla toiminnalla ja rennolla asenteella tästäkin hyvä tulee!

Lataa tiedote PDF -dokumenttina >>

 

Lempäälässä 15.05.2020

LEMPÄÄLÄN JÄÄHALLI OY

Sami Pursiainen

Toimitusjohtaja

20
syys

Lempäälän jäähalli on nyt Kiekkobussi Areena

Lempäälän jäähalli on nyt Kiekkobussi Areena

Jääkiekon Mestiksessä pelaavan Lempäälän Kisan kotihalli on saanut uuden nimen. Lempäälän jäähalli Oy ja Kiekkobussi Oy ovat allekirjoittaneet neljän vuoden yhteistyösopimuksen, jonka myötä LeKin kotikaukalon ja harjoitushallin sisältävän jäähallin uudeksi nimeksi tulee Kiekkobussi Areena.

– Yhteistyö Kiekkobussin ja jäähallin välillä ei ole vain ja ainoastaan näkyvyyttä, vaan kyseessä on aidosti molemminpuolinen aktiivinen kumppanuus, joka tulee tulevaisuudessa näkymään muun muassa yhteismarkkinointina ja tapahtumina, iloitsee Kiekkobussi Areenan toimitusjohtaja Sami Pursiainen. Myöskään Kiekkobussin mahdollinen lisämyymälänä Lempäälän hallissa ei ole poissuljettu.

Kiekkobussi Areenaa kehitetään koko ajan eteenpäin niin olosuhteiden kuin toiminnan suhteen. Tänä kesänä valmistui uusi päätykatsomo, jossa on anniskeluoikeudet. Lisäksi hallin valaistus uusittiin ja sinne hankittiin LED-taulu mainospinnaksi. Jatkossa yhteistyö tuo halliin erilaisia turnauksia ja nostaa kaukaloiden käyttöastetta.

Myös rullakiekko saapuu Kiekkobussi Areenaan isosti kesäaikaan. Rullakiekon SM-liigaa pelaava Pahalampi muuttaa Lempäälään ja pelaa kaikki kotiottelunsa Kiekkobussi Areenassa.

Kiekkobussi on käytettyjen ja uusien jääkiekkovarusteiden sekä jääkiekkoon tai muuhun urheiluun liittyvien tarvikkeiden ja fanituotteiden erikoisliike. Tampereen Kalevassa Prisman naapurissa sijaitseva Kiekkobussin myymälä on Suomen suurin jääkiekon erikoismyymälä, jossa on jopa yli 4000 myyntituotetta lähes 700 neliömetrin tiloissa. Verkkokauppa osoitteessa www.kiekkobussi.com palvelee ympäri vuorokauden maailmanlaajuisesti ja muodostaa merkittävän osan yrityksen liikevaihdosta.

– Kiekkobussin suosio perustuu varusteiden kierrätykseen ja edulliseen hintatasoon, sanoo Kiekkobussin toimitusjohtaja Jussi Puuska.

26
kesä

Laskutustiedot

Arvoisa yhteistyökumppanimme,

Olemme siirtyneet sähköiseen laskutukseen ja toivomme saavamme laskut ensisijaisesti sähköisessä muodossa. Mikäli yrityksellänne ei ole mahdollisuutta toimittaa verkkolaskuja tai lähettää laskuja sähköpostilla, voitte lähettää paperilaskut skannauspalveluosoitteeseen. Emme vastaanota laskuja käyntiosoitteeseemme.

1. Verkkolaskut

Lempäälän Jäähalli Oy, 0862088-8

Verkkolaskuosoite: 003708620888
Operaattori: Maventa (003721291126)
Välittäjätunnus pankkiverkosta lähetettäessä: DABAFIHH
* *Käyttäkää tätä välittäjätunnusta mikäli käytössänne olevasta verkkolaskutusohjelmasta ei voi lähettää laskuja suoraan Maventan välittäjätunnukselle.

2. Laskujen vastaanotto sähköpostitse skannauspalveluun

Toivomme, että lähetätte tähän osoitteeseen ainoastaan laskuja. Laskut lähetetään palveluun sähköpostin PDF-muotoisina liitetiedostoina ja laskun liitteiden tulee olla samassa tiedostossa itse laskun kanssa.

Sähköpostilaskun osoite: 08620888@scan.netvisor.fi

• Voit lähettää useita laskuja yhdessä sähköpostiviestissä, kunhan jokainen lasku on erillisenä liitetiedostona. Kaikilla tiedostoilla tulee olla eri nimi.
• Yhden sähköpostin maksimikoko on 5Mb.
• PDF-tiedostojen tulee olla aitoja PDF-dokumentteja (PDF- versio 1.3 tai uudempi).
• PDF-tiedostot eivät saa olla lukittuja tai salasanalla suojattuja.
• Dokumentin ulkomitta voi olla maksimissaan 210 x 297 mm.
• Liitteen nimen sallitut merkit ovat tavallisia kirjoitusmerkkejä, a-z, A-Z, 0-9. Ethän käytä erikoismerkkejä liitteiden nimeämiseen.

3. Laskujen vastaanotto postitse skannauspalveluun

Osoitetietojen tulee olla täydellisinä sekä laskussa että kirjekuoressa, jotta lasku voidaan välittää nopeasti ja luotettavasti vastaanottajalleen.

31
heinä

Uudet kotisivut

Lempäälän Jäähalli uudisti kotisivunsa kesällä 2017!